Features

Genopdag hvordan du kan organisere arrangementer med Venjue. Gå på opdagelse i funktionsrige features omhyggeligt skabt til at højne effektivitet, organisering, samarbejde og din kundes oplevelse.


Forespørgsler

Dato
19. juli 2024
Widget

Tilføj vores indlejrede kontaktformular direkte på din hjemmeside, og præsentér din kunde for dine lokaler, menuer og mere.

Indbakke til forespørgsler

Håndter og besvar dine forespørgsler effektivt med en centraliseret oversigt over alle arrangementer i et lettilgængeligt overblik.

Hurtigt svar

Modtag forespørgsler synkroniseret med din kalender, så du altid kan se, hvor meget kapacitet der er på den forespurgte dato og bliv kvit med dobbeltbookinger.

Kommunikation

Kommunikation i realtid

Små korte beskeder i vores chat bliver til komplette mails med jeres branding og signatur, så al kommunikation forbliver ensrettet, professionel og lynhurtig. Din kunde svarer bare på mailen, og i din ende er al korrespondancen samlet under arrangementet.

kunde@mail.dk Sv: Bryllup
Kære Victor
Svarskabeloner

Spar tid ved at opsætte foruddefinerede mailskabeloner, der let kan tilpasses sproget i din virksomhed, tilpas dem yderligere på tilbudsniveau og bevar en personlig og tilstedeværende kommunikation.

Indsaml feedback

Saml værdifuld indsigt og finpuds dine arrangementer med vores feedback-indsamlingsfunktion efter afviklede arrangementer.

Bookinger

DKK
Stk.
Booking-designer

Planlæg og visualisér dine arrangementer med lethed med hjælp fra vores 'drag and drop'-værktøjer, så du let kan tilføje menuer, lokaler, underholdning med mere til dine tilbud.

18:00
Toastmaster David præsenterer aftenens program
18:15
Køreseddel

Autogenereret køreseddel baseret på dit tilbud, krydsrefereret med allergier fra hhv. gæsteliste, bordplan og menu, så dit team altid er informeret om hvem, hvor og hvor mange der har specielle behov.

Se dit arrangement
Gæsteportal

Giv dine gæster adgang til deres eget gæsteunivers med alle informationer og kommunikation i dit tilbud, i real-tid og altid tilgængeligt via et magisk link.

 
 
 
 
 
Formularfelter

Skræddersy Venjue til din brand-identitet med tilpassede formularer til bookingprocessen, logo, farver og mere.

1.2 MB
Fildeling

Gem filer du anvender ofte, og hav dem lige ved hånden hver gang du laver et tilbud. Vedhæft PDF-filer og del dem med dit personale eller dine gæster efter behov.

Autogem og genskab

Sørg for at dine bekræftede tilbud forbliver bekræftede. Hvis du foretager dig ændringer, kan du indhente bekræftelse på det nye tilbud, eller fortryde og gå tilbage til det oprindelige, så en aftale altid er ajourført.

Menuer

Hovedret

Boeuf Wellington


Mad og drikke

Tilføj retter og tilpas dine mad- og drikkevareudbud, og foretag ændringer på arrangementsniveau direkte i dine tilbud.

Efterår
Vinter
Sæsontilgængelighed

Retter er kun tilgængelige når du har dem i sæson, hvilket sikrer at dit salgsteam aldrig sælger noget forkert, og at du altid har de bedste forudsætninger for at strømline dit køkken og deres indkøb.

Allergener

Alle allergener er tilgængelige, og klar til at blive noteret på dine retter og gæster, så informationen krydstjekkes, og dit team ved hvem der har fødevareforbehold. Medtaget på køresedlen, bordplanen, gæstelisten og mere.

Lokaler

Tilgængelighed og info

Kontroller let dine lokaler, deres kapacitet og tilgængelighed, kombiner dem efter behov, arranger borde, stolekonfigurationer og definer dine lokaler til fremtidigt brug.

Bord 9
Bordplan-designer

Arranger dine bordplaner en gang for alle, og gør brug af dem igen og igen. Giv dine gæster mulighed for at omarrangere borde, ændre stolekonfigurationer og meget mere.

Gæsteliste

Invitér dine gæster til at definere allergier, kostforbehold, noter og placere deres gæster. Venjue krydsreferer automatisk med køresedler og bordplaner.

Samarbejde

Mikki M.
Accepteret
18:00
23:59

Indkald personale

Tildel vagter til dine kolleger, interne som indlejede, allerede ved bekræftelsestidspunktet. Hold dig orienteret om, hvorvidt de accepterer eller ej direkte i bookingen, og viderefakturér deres timer hvis nødvendigt.

Brugersamarbejde

Hold dit personale informeret og opdateret om alting, hele tiden. Alle stakeholdere informeres automatisk, hvis relevante forhold ændrer sig, eller når det ønskes. Automatisér deling af vigtige dokumenter, så den rigtige person har den fornødne information.

Centraliseret kalender

Forbliv organiseret, hvadend det er et kundemøde eller et arrangement. Ved et simpelt klik på et møde, bliver du videresendt direkte til den relevante booking uden at skulle lede efter noget. Kalenderen kan abbonneres på, filtreres efter lokalevalg, mærkater og mere.

Benjamin ændrede deltagerantal til 50

Aktivitets-historik

Spor alle ændringer og aktiviteter der relaterer til det enkelte arrangement. Hvadend det er dig, dit personale eller din kunde der foretager ændringer, bliver det logget, så alle til enhver tid kan se hvad der er aftalt og eventuelt ændret.

Fokus

Med intelligente algoritmer, holder Venjue altid øje med hvad der er vigtigst, hvilke opgaver der skal løses og hvornår, så du altid er informeret om hvad der skal ske, og du let kan overskue relevante opgaver og deadlines.

3

Jeg tager mig af det!
Memo-opslag

Kommunikér nemt ved brug af memoer til relevante personalegrupper, individer eller del information til en begivenheds personale.

Fakturering

Bekræft tilbud
Digitalt håndtryk

Hav aldrig et tomt loakle igen. Med et digitalt håndtryk, eller en forudbetaling, sikrer du dig imod eventuelle misforståelser og udeblivelser.

  • Total
    48.500,00 DKK
  • Forudbetaling 30 %
    14.550,00 DKK
  • •••• •••• •••• 1234

    LUNAR BANK
Håndtér betalinger

Modtag automatisk delbetalinger eller endelige afregninger, for at lette din administration eller hjælpe dit cashflow. Vi samarbejder med Stripe, som sikrer finansiel integritet af transaktioner. Forstå nemt hvem der har betalt, hvem der har overskredet fristen, og hold øje med din likviditet.

Bogføringsintegration

Overfør kundedata direkte til dit bogholderi, minimér din og dine kollegers arbejdsbyrde, spar tid og penge og undgå tastefejl og trivielle opgaver. Hav dine debitorer klar, fakturakladder oprettet, og indbetalinger på kassekladen.