Om Venjue

Venjue er skabt i Danmark af et lille hold af passionerede mennesker. Vi har idéudviklet, kodet, samarbejdet med jer, og lagt al vores krudt i at skabe en løsning til event-forretninger

Historien bag

Hvor startede det?

Tilbage i 2018 tænkte vi over hvordan, vi kunne løse et gennemgående problem for event-forretninger. Manglende værktøjer gjorde processen at administrere arrangementer langsommelig og til tider fejlbehæftet. Vi fandt det rigtige team, og lagde al vores krudt i vores bud på en løsning.

Benjamin, der hele hans voksenliv har lavet teambuilding-events på Flatø, leveret mad med sin cateringvirksomhed ude hos folk, og bevæget sig i branchen, og sønnen Victor, som har udviklet siden barnsben, begyndte rejsen.

Med branchekendskab og udviklingskompetencer valgte vi at alliere os med et par udvalgte event-forretninger, som ligesom os, bemærkede at der manglede en løsning til dem og deres branchefæller.

Victor Achton

Co-founder • Front & Backend Development

LinkedIn
Benjamin Achton

Co-founder • Customers & Relations

LinkedIn
Dan Landt

Chairman of the Board • Strategic Insights

LinkedIn

(Hold musen over et punkt, for at læse mere)

Elsket af eventforretninger

Vi har lyttet til jeres feedback, for at kunne optimere Venjue. Vi føler vi er i mål, men vi idéudvikler, optimerer og tilføjer funktionaliteter dagligt. Tag kontakt nu, og hør hvordan Venjue også kan være med til at optimere din eventforretning

40.641.594

Kroner omsat

1464

Bookinger

Tallene er beregnet i realtid på baggrund af virksomheder på Venjue